Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Άλεξ Φερνάντες!

Από sfina.gr: Στο προσκήνιο έρχεται – μέσω πληροφοριών από την Ισπανία – η πρόταση και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ισπανό μέσο, Άλεξ Φερνάντες της Κάντιθ!
Πηγή: sfina.gr
Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Άλεξ Φερνάντες!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Δικέφαλος έχει στην λίστα του, τον 26χρονο μέσο που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ που δεν έγινε αποδεκτή από την Καντιθ.

Ο Άλεξ Φερνάντες είναι από τους καλύτερους παίκτες μέχρι στιγμής στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, μετρώντας τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 25 συμμετοχές. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχει περάσει από και από την Ριέκα, όταν στην κροατική ομάδα τεχνικός διευθυντής ήταν ο Μάριο Μπράνκο.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ισπανού χαφ με την Κάντιθ, έφεραν και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, που "εκτίναξε" την ρήτρα αποδέσμευσης του, στα 8.000.000 ευρώ!

Το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε για τον Φερνάντες και η Φιορεντίνα, αλλά προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της Ανδαλουσίας και φαίνεται οι "μετοχές" του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ολοένα και ανεβαίνουν.

Ο Άλεξ Φερνάντες είναι ο μικρός αδελφός του Νάτσο Φερνάντες που αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε ακόμη...