«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σαββίδη»

Από arenafm.gr: Στον Arena FM 89,4 και στην εκπομπή «Double» μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένης Κιουπτσίδης. Ο πρόεδρος, αποκάλυψε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξετάζει έντονα το φαινόμενο επενδύσεων στα Γρεβενά.
Πηγή: arenafm.gr
«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σαββίδη»

Για τον τρόπο προσέγγισής του προς τον Ιβάν Σαββίδη: «Ήτανε να έρθει πρόπερσι αλλά αναβλήθηκε η εκδήλωση τότε, έτσι ήρθε φέτος. Είναι μεγάλη μας τιμή που μας επισκέφθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ένας άνθρωπος που θέλει να εξελίξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την Ελλάδα μέσα από τις επιχειρήσεις του. Τον Ιβάν Σαββίδη τον γνωρίζω από το 2008 από έναν ποντιακό χορό, γνωρίζει ο κόσμος πόσο καλός άνθρωπος είναι και αγαπάει τους πόντιους».

Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: «Είναι κοντά σε ότι χρειαζόμαστε στον αθλητικό τομέα, έχει βελτιώσει τις εγκαταστάσεις μας. Μπροστά βεβαία μπαίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κόσμος τον έχει αγαπήσει πάρα πολύ και του το έδειξε. Για την πορεία που έχουμε μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ».

Για το τι είπαν όσον αφορά τις επενδύσεις στα Γρεβενά: «Ρώτησε για τον τόπο μας και μας υποσχέθηκε ότι θα επενδύσει εδώ. Τον ενδιαφέρει το χιονοδρομικό μας κέντρο και το εθνικό μας προϊόν που είναι τα μανιτάρια. Πάντα κρατάει τις υποσχέσεις του και τον πιστεύω πως θα το κάνει».

Για την πορεία της ΕΠΟ με τον Βαγγέλη Γραμμένο: «Ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει κάνει πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά μερικές φορές του βάζουν εμπόδια. Εγώ τον πιστεύω ότι θα πάει το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά».

Διαβάστε ακόμη...