Αλλαγή δεδομένων με Βαρέλα!

Από sfina.gr: Μπορεί μέχρι στιγμής να φάνταζε (και να ήταν) δύσκολη η ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες διαφοροποιείται το σκηνικό με τις δυο πλευρές να έρχονται πιο κοντά σε συμφωνία!
Πηγή: sfina.gr
Αλλαγή δεδομένων με Βαρέλα!

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για τον Μάριο Μπράνκο, αλλά και γενικότερα για την διοίκηση του Δικεφάλου είναι αναμφίβολα η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φερνάντο Βαρέλα. Εδώ και καιρό υπάρχει "απόσταση" ανάμεσα στην πρόταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ και σε αυτά που ζητάει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Είναι δεδομένο ότι ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήριο έχει πρόταση από ομάδες εκτός Ευρώπης με "τρελές" απολαβές, όμως ο ίδιος σε off the record συζητήσεις του δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη.

Όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες μέρες, υπάρχει μια αλλαγή κλίματος ανάμεσα στις δυο πλευρές. Αυτό αποτυπώθηκε καλύτερα και στην αγκαλιά που είχαν πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Ιβάν Σαββίδης με τον Φερνάντο Βαρέλα, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο για να συνεχίσει η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη, είναι η επιμονή (δημόσια και ιδιωτικά) τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος κόουτς και μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στους Κρητικούς, επεσήμανε την "ανάγκη" να παραμείνει στο ρόστερ τόσο ο 30χρονος στόπερ, όσο και ο Εβγέν Σάκχοφ.

Με τον Ουκρανό το έδαφος είναι πιο πρόσφορο μετά τις πρώτες επαφές, αλλά με τον Βαρέλα φαίνεται ότι έχουν γίνει εκατέρωθεν υποχωρήσεις.

Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...