«Ο Κάρι μπήκε μέσα στον Χάτσερ»

Από paokrevolution.net: Ο Χρυσικόπουλος σχολίασε την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και στάθηκε στην απόδοση του Χάτσερ λέγοντας ότι ο Στεφ Κάρι μπήκε μέσα του!
Πηγή: paokrevolution.net
«Ο Κάρι μπήκε μέσα στον Χάτσερ»

«Μάλλον έχει μέσα του τον Στεφ Κάρι, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Γενικώς, μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ αθλητική ομάδα. Το πιο σημαντικό σημείο του αγώνα θεωρώ ότι ήταν το γεγονός ότι πήραμε τα ριμπάουντ, είχαμε όμως και τον Χάτσερ».

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε στο μυαλό η διαφορά του πρώτου αγώνα: «Ναι σίγουρα το είχαμε στο μυαλό μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, οπότε κάποια στιγμή θα έβγαζε αντίδραση.

Για τον στόχο της τετράδας: «Δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, καθώς φέτος το πρωτάθλημα έχει πολλές καλές ομάδες, όπως το Περιστέρι, τον Προμηθέα, τον Ήφαιστο και τον Χολαργό. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι».

Για τον αγώνα με την Φριμπούρ: «Η νίκη είναι μονόδρομος. Αν την πάρουμε τότε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παίρνουμε και την πρόκριση. Πρόκειται για μια ομάδα που παλεύει για 40 λεπτά με όλες τις ομάδες».

Διαβάστε ακόμη...