Με την ίδια συνταγή

Από paok24.com:Ο "Δικέφαλος" θα υποδεχτεί τους Κρητικούς στην Τούμπα (17:15), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες πλέον στη διάθεση του, αλλά και τα νέα πρόσωπα, καθώς οι Μίσιτς, Σφιντέρσκι και Γιαννούλης βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.
Πηγή: paok24.com
Με την ίδια συνταγή

Όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει αύριο ο Ρουμάνος τεχνικός, μέσα και από τις σημερινές του δοκιμές, αυτό που φαίνεται είναι πως θα εμπιστευτεί την ίδια "συνταγή" με το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με τον Μάτος να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο τέρμα θα είναι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα, πέρα από την επιστροφή του Μάτος, δεν θα αλλάξει κάτι, με τους Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια να επιστρέφουν.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κάνιας έχει επιστρέψει στην αποστολή και είναι διαθέσιμος, ωστόσο πιο πιθανό μοιάζει να ξεκινήσει και αύριο το δίδυμο Σάκχοφ-Μαουρίσιο, με τον Ουκρανό να έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μεσοεπιθετικά, στα δεξιά τη θέση διεκδικούν ο Λημνιός και ο Ζαμπά, στα αριστερά θα είναι ο Καντουρί και ο φορμαρισμένος, Μπίσεσβαρ στο "10" πίσω από τον Ακπόμ.

Διαβάστε ακόμη...