«Νιώθω υπέροχα στον ΠΑΟΚ, παθιασμένοι οι φίλοι της ομάδας»

Από paok24.com: Για τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και τους παθιασμένους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε η Αμερικανίδα παίκτρια.
Πηγή: paok24.com
«Νιώθω υπέροχα στον ΠΑΟΚ, παθιασμένοι οι φίλοι της ομάδας»

Αρχικά, αναφέρθηκε στη νίκη στην απέναντι στην Νίκη Λευκάδας την προηγούμενη αγωνιστική:

"Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, καθώς δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, στην διάρκεια όμως αυτού βελτιωθήκαμε, και φύγαμε από την Λευκάδα με ένα σπουδαίο διπλό".

Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται την Κυριακή:

"Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένες, θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε, και στόχος μας είναι να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία!"

Για την δεύτερη θέση και αν το περίμεναν να βρίσκονται εκεί:

"Και ναι και όχι! Δεν έχουμε θέσει κάποια συγκεκριμένη θέση για στόχο, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε συνέχεια και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για την ζωή της στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ:

"Αγαπάω την Θεσσαλονίκη! Ήμουν παλιότερα και στην Αθήνα, αλλά εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο αγχώδη. Εδώ είναι πολύ πιο όμορφα, και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην πόλη. Αναφορικά με την ομάδα, όλα κυλούν υπέροχα, και μ'αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο στηρίζουν οι οπαδοί τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ παθιασμένοι!"

Σχετικά με το αν ήταν εύκολη η απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα:

"Ναι, ήταν πολύ εύκολη!"

Τέλος, για τον κόσμο που δεν βοηθάει την ομάδα όσο θα έπρεπε:

"Γενικά ο κόσμος στηρίζει περισσότερο τα αντρικά αθλήματα απ' ότι τα γυναικεία, οπότε καλό θα ήταν να έρθουν να στηρίξουν και την δική μας προσπάθεια!"

Διαβάστε ακόμη...