Τώρα: Ραντεβού Σαββίδη-Ελ Καντουρί!

Από paok24.com: Ιβάν Σαββίδης και Ομάρ Ελ Καντουρί συζητούν αυτή την ώρα για θέμα της πρότασης της Πάρμα και του μέλλοντος του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: paok24.com
Τώρα: Ραντεβού Σαββίδη-Ελ Καντουρί!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου νωρίτερα, μιλώντας στη Nova, τόνισε ότι ο Ελ Καντουρί θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα παραμείνει στην ομάδα και μετά από αυτό και ανέλυσε ξανά το σκεπτικό του, όσον αφορά αποχωρήσεις και προσθήκες στο ρόστερ.

Η δήλωση για τον Μαροκινό προφανώς και δεν έγινε τυχαία, με τον ποδοσφαιριστή έχει ραντεβού στις 15:30 στο Μακεδονία Παλλάς με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος παίρνει πάνω του την υπόθεση και θέλει να μάθει από τον ίδιο τον παίκτη γιατί κάνει σκέψεις να αποδεχτεί την πρόταση από την Ιταλία.

Πρόθεση του Σαββίδη είναι να παραμείνει ο Ελ Καντουρί τουλάχιστον έως το καλοκαίρι, κάτι που έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ίδιος ο Μαροκινός μπορεί να δελεάστηκε από την πρόταση της Πάρμα και το ενδεχόμενο να βρεθεί λίγα χιλιόμετρα κοντά στην οικογένεια του, ωστόσο σε συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος του δε δείχνει αρνητικός να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Ίσα-ίσα είναι ικανοποιημένος από την εκτίμηση και τη στήριξη που δείχνει η ομάδα προς το πρόσωπο του.

Μένει να φανεί αν σε αυτό το ραντεβού Σαββίδη-Καντουρί θα υπάρξει ανατροπή και θα παραμείνει ο Μαροκινός στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...