«Δε θα παραδοθούμε, πάμε για την ανατροπή»

Από paok24.com: Το χθεσινό 32-24 στην έδρα του Ολυμπιακού, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, αλλά ο Γρηγόρης Πετρίδης, πιστεύει στην ανατροπή, όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό PAOK24. Τι είπε για την ενίσχυση της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
«Δε θα παραδοθούμε, πάμε για την ανατροπή»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή ήττα και την εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα υπάρχει εμπειρία, αλλά πάντα σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει και άγχος που μπορεί να παίξει το ρόλο του. Δε μπορείς να αδικήσεις παίκτες όταν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Δε μπορείς να πεις ότι δε μετράει το μπάτζετ. Όταν παίζεται στα 1-2 ματς και ειδικά στο Κύπελλο, έχουν ανατραπεί αποτελέσματα και μπορεί να ξαναγίνει, αλλά σίγουρα το μπάτζετ μετράει».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις:
«Θα πάμε ως έχουμε. Οικονομικά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν έχει νόημα να φέρουμε ίδιους παίκτες, με αυτούς που έφυγαν. Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι και σε αυτήν την περίπτωση, ψωνίζεις από το κάτω ράφι. Αν θέλεις να πάρεις κάτι καλύτερο, πρέπει να αυξήσεις τρεις φορές την τιμή των παικτών. Μας λείπουν τα χρήματα. Θα πάμε όπως πάμε και μακάρι του χρόνου να πάμε καλύτερα, για να κάνουμε από το ξεκίνημα μια καλύτερη ομάδα. Ο προγραμματισμός μας είναι να πάμε σε ομάδες με νεαρούς παίκτες. Το μπάτζετ Ολυμπιακού και ΑΕΚ είναι τριπλάσιο και τα ελληνόπουλα έτσι, δεν παίζουν ποτέ. Ο Ρέινα του Ολυμπιακού, κοστίζει 50.000 ευρώ, χώρια όλα τα υπόλοιπα. Δεν τα αντέχουμε εμείς αυτά».

Για τη ρεβάνς και αν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή:
«Βεβαίως. Ας έρθει ο κόσμος να δώσει «φτερά» στα παιδιά. Έχουν ανατραπεί τέτοια ματς. Δε θα παραδοθούμε, θα το παλέψουμε κι έχω μέσα μου, την πεποίθηση ότι θα το ανατρέψουμε. Αν δεν είχαμε τα χαμένα πέναλτι κι επειδή δεν έχουμε και πάγκο, η διαφορά δε θα ήταν στα οκτώ γκολ. Θα πάμε να παλέψουμε και δε θα είναι έκπληξη αν το ανατρέψουμε. Τα παιδιά είναι μαχητές, ο κόσμος είναι δίπλα μας και θα είναι δίπλα μας με ευπρέπεια και θα τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε ακόμη...