“Περιμένουμε την απάντηση του ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί”!

Από sfina.gr: «Μας ενδιαφέρει ο Ελ Καντουρί, αλλά δεν είναι κάτι οριστικό ακόμα. Διαβάζω διάφορα στον Τύπο για προχωρημένο στάδιο μεταγραφής. Δεν έχει γίνει καμία μεταγραφή και κινούμαστε με βάση τους κανόνες δεοντολογίας σεβόμενοι τον ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη υπόθεση» δήλωσε στο Sfina.gr ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Ντανιέλε Φατζιάνο.
Πηγή: sfina.gr
“Περιμένουμε την απάντηση του ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί”!

Και πρόσθεσε: «Περιμένουμε την απόφαση του ΠΑΟΚ. Έχουμε κάνει μία πρόταση με συγκεκριμένους όρους, μην με ρωτήσετε λεπτομέρειες και αναμένουμε την απάντηση από την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Είναι ένα πολύ σοβαρό κλαμπ ο ΠΑΟΚ και εξίσου σοβαρά είναι τα στελέχη του. Είμαστε σε φάση αναμονής».

Κλείνοντας ο Φατζιάνο διευκρίνισε πως «γνωρίζουμε τον Ελ Καντουρί από την πορεία του στην Ιταλία, στην Μπρέσια, στην Νάπολι, στην Τορίνο και στην Έμπολι. Τον θέλουμε στην ομάδα μας, γιατί είναι ένας πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός, αλλά αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή το θέμα αυτό, διότι οι αγώνες του ΠΑΟΚ είναι σε εξέλιξη και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αποσπάσουμε την προσοχή του παίκτη από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...