Αυτά προσέφερε ο Ελ Καντουρί

Από inpaok.com: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα παραχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Πάρμα καθώς ο παίκτης ήθελε να γίνει αποδεχτή η πρόταση της ιταλικής ομάδας για να επιστρέψει στο Καμπιονάτο, αλλά και επειδή η οικογένειά του ζει 60χλμ από την έδρα της!
Πηγή: inpaok.com
Αυτά προσέφερε ο Ελ Καντουρί

Κανονικά ήταν 8άρι, αλλά στον ΠΑΟΚ χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον ως 10άρι (πέρυσι) και ως αριστερός (φέτος) ή δεξής εξτρέμ.

Ήρθε στον Δικέφαλο τον Αύγουστο του 2017, ανακοινώθηκε την ώρα της ρεβάνς με την Έστερσουντ (στο 60' του αγώνα ενώ το σκορ ήταν ακόμη 0-0, πριν βγάλουν οι Σουηδοί τον ΠΑΟΚ νοκ άουτ με 2-0) και συνολικά έπαιξε 45 ματς έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ

Πέρυσι, στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ είχε πολλούς τραυματισμούς και μετά τον τραυματισμό του τον Δεκέμβριο έχασε τη θέση του στη βασική 11άδα. Στο τέλος της χρονιά μέτρησε 21 συμμετοχές (14 βασικός και 7 ως αλλαγή) με δύο γκολ και μια ασίστ.

Φέτος έπαιξε περισσότερο και ήταν βελτιωμένος (αλλά όχι στο επίπεδο που θα περίμενε κανείς καθώς μιλάμε για παίκτη που έχει θητεία στη Νάπολι). Αγωνίστηκε κυρίως στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης σε μια προσπάθεια του Λουτσέσκου να του βρει καλύτερο ρόλο. Σε 24 ματς είχε δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...