«Φωνάζει» για ενίσχυση

Από paok24.com: Περιθώριο μέχρι τα τέλη του μήνα.
Πηγή: paok24.com
«Φωνάζει» για ενίσχυση

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 32-24 από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας και κινδυνεύει να χάσει τον πρώτο από τους δύο στόχους που έχει βάλει μέσα στη σεζόν, δηλαδή τη διεκδίκηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ξένοι παίκτες (Τζόνο και Τάσκοβιτς) που αποχώρησαν από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ ακόμη δεν έχουν αντικατασταθεί, αφού έως τώρα δε βρέθηκαν οι αθλητές που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά για το υπόλοιπο της σεζόν.

Έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά αναγκάστηκε να δώσει τα τρία τελευταία παιχνίδια του με αμιγώς ελληνική σύνθεση, κάτι που δεν τον επηρέασε στα δύο ματς πρωταθλήματος με Διομήδη Άργους και Φίλιππο Βέροιας, αλλά η έλλειψη λύσεων ήταν εμφανέστατη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κυρίως στο δεύτερο μέρος, αφού το rotation έχει μειωθεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν παίκτες που δεν μπορούν να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Ο ΠΑΟΚ έχει περιθώριο για ενίσχυση έως τις 31/1 που εκπνέει η προθεσμία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ η ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30/1.

Το Σάββατο ο Δικέφαλος φιλοξενεί στη Νεάπολη τον Άρη Νίκαιας για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...