Βάζει άλλα 9 εκ. ευρώ ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr: Η πώληση του Πρόγιοβιτς και το ποσοστό μεταγρραφής του Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ θα αποφέρουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ποσό 11 εκ. ευρώ συνολικά, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα για τον Ιβάν Σαββίδη...
Πηγή: sfina.gr
Βάζει άλλα 9 εκ. ευρώ ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ!

Θα μπορούσε να ακυρώσει τη γενική συνέλευση της 18ης Δεκεμβρίου, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανένδοτος: "Συνεχίζουμε τη χρηματοδότηση, θα βάλουμε όλα τα λεφτά της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίσαμε", είπε και έτσι τα χρήματα αυτά θα μπουν από τις 18 Φεβρουαρίου στα ταμεία και θα φτάσουμε στο εκπληκτικό ποσό των 20 εκ. ευρώ έως το καλοκαίρι, εκτός τηλεοπτικών, χορηγιών, εισιτηρίων!

Θα έχει δηλαδή ένα ποσό γύρω στα 10 εκατομμύρια (τουλάχιστον) ο ΠΑΟΚ για μεταγραφές του καλοκαιριού, προκειμένου να παρουσιαστεί πανίσχυρος στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα πάρει μέρος, εφόσον διατηρήσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία και πάρει το πρωτάθλημα, κάτι πολύ εφικτό πλέον.

Θυμίζουμε ότι υπάρχει και θετικό 3.021.000 από πέρυσι (έως 30/06/2018) και έτσι ο "δικέφαλος" του Βορρά θα εμφανιστεί πανίσχυρος οικονομικά και πανέτοιμος οργανωτικά στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Κι αφήστε τον μπαρμπα-Σάββα να μιλάει για τη διαιτησία που δήθεν τον αδικεί. Ας φτιάξει ομάδα, να πληρώσει ο πρόεδρός του και μετά να μιλάει...

Διαβάστε ακόμη...