Οι «σειρήνες» για Ελ Καντουρί ηχούν δυνατά αλλά...

Από sdna.gr: Στο προσκήνιο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το όνομα του Ομάρ Ελ Καντουρί δεδομένου πως οι μεταγραφικές «σειρήνες» ηχούν διαρκώς στα αυτιά του, με την θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ξεκάθαρη...
Πηγή: sdna.gr
Οι «σειρήνες» για Ελ Καντουρί ηχούν δυνατά αλλά...

Από την Ιταλία εμφανίζονται σίγουροι πως ο Μαροκινός θα αγωνιστεί για τελευταία φορά την Κυριακή και κατόπιν θα αναχωρήσει για την Πάρμα προκειμένου να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως πως όσα ακούγονται και γράφονται δεν είναι απλά φήμες, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από αρκετές ομάδες. Ακόμη και εκτός Ιταλίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο και της Σταντάρ Λιέγης, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ωστόσο, αν κάποια ομάδα έχει το προβάδισμα για εκείνον, βρίσκεται σίγουρα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πάρμα.

Οι σκέψεις επιστροφής του Ελ Καντουρί έχουν να κάνουν με το γεγονός πως εκεί θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δελεαστική την πρόταση των Ιταλών...

Από την πλευρά τους, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει σαφές πως επιθυμούν να τον κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και για την ώρα δεν έχουν αποδεχθεί κάποια πρόταση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ξεκάθαρος:

«Ήταν, είναι και θα είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς (σ.σ. για Ελ Καντουρί και Σάκχοφ). Είναι δυο έξυπνοι άνθρωποι που μπορείς να τους μιλήσεις και αμέσως να καταλάβουν αυτό που θέλεις να τους πεις, για μένα πρέπει να μείνουν εδώ πέρα και δεν χωράει κουβέντα όσον αφορά τη δική μου μεριά.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα γκρουπ το οποίο έχει απόλυτους επαγγελματίες, στο μεγαλύτερο του βαθμό, και μιας και μιλάμε για αυτούς τους δυο, βρίσκονται στην κορυφή όσον αφορά τον επαγγελματισμό τους και τον τρόπο συμπεριφορά τους».

Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε και τετ α τετ με τον ποδοσφαιριστή, αναλύοντάς του τα δεδομένα και τους λόγους που τον θεωρεί σημαντικό μέσα στο σύνολο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο Ελ Καντουρί έχει πάρει φανέλα βασικού στα τελευταία παιχνίδια του Δικεφάλου...

Αν αυτό θα αποδειχθεί αρκετό, θα φανεί τις επόμενες ημέρες...

Διαβάστε ακόμη...