«Αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια»

Από e-handball.gr: Στην αποτελεσματικότητα της τελικής προσπάθειας στάθηκε στις δηλώσεις του στο e-handball.gr, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης στο e-handball.gr, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με τελικό σκορ 32-24, για το Κύπελλο Ανδρών.
Πηγή: e-handball.gr
«Αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια»

«Είμαστε σε ένα άθλημα που όλα μπορούν να ανατραπούν. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα αλλά κι εμείς σήμερα δείξαμε ότι είμαστε καλοί αλλά ίσως αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Τα παιδιά έδωσαν ψυχή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σίγουρα αν ήταν σε καλύτερη ημέρα οι τερματοφύλακές μας, σίγουρα το σκορ θα ήταν διαφορετικό και η ρεβάνς θα γινόταν κάτω από άλλες συνθήκες. Σίγουρα είμαστε με την πλάτη στον... τοίχο αλλά θα κοιτάξουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια στη Νεάπολη για να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για το αν η αναποτελεσματικότητα ήταν ο κύριος λόγος της ήττας ο Σεϊρεκίδης απάντησε: «Η αναποτελεσμάτικότητα ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο ποσοστό του παιχνιδιού και από κει και πέρα δεν είχαμε και πολλές λύσεις καθώς δεν έχουμε και τους ξένους στη σύνθεσή μας».

Διαβάστε ακόμη...