«Έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο»

Από inpaok.com: Η λίμπερο του ΠΑΟΚ στο γυναικείο βόλεϊ, Ειρήνη Κελεσίδου, μίλησε στο INPAOK, για το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για το τι έφταιξε και δεν ήρθε ένα... καθαρό τρίποντο, για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΖΑΟΝ, την συνέχεια της σεζόν και τον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα πολύ έντονο ντέρμπι. Πιστεύω πως έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τρίποντο. Θεωρώ πως είχαμε την ευκαιρία, αλλά σε κάποια σημεία μας πίεσαν λίγο παραπάνω και δεν αντιδράσαμε σωστά. Σημασία έχει όμως πως ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς, όμως μας προσδίδει και λίγη πίεση στην βαθμολογία».

Για το τι έφταιξε σε τρίτο και τέταρτο σετ:

«Έπρεπε να κρατήσουμε σε ψηλά σημεία την απόδοσή μας. Κάναμε εύκολα λάθη, έπρεπε να τις πιέσουμε παραπάνω, αλλά πάνω στον ενθουσιασμό και στην ανυπομονησία να τελειώσουμε το παιχνίδι, κάναμε λάθη με αποτέλεσμα, να χάσουμε έναν κρίσιμο βαθμό».

Για το αν ανέβασε την απόδοσή του ο Παναθηναϊκός ή χαλάρωσε ο ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του. Γενικά ήταν αρκετά σταθερός και πολύ καλύτερος σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, αλλά ναι θεωρώ πως κυρίως εμείς φταίμε και τα λάθη που κάναμε».

Για το παιχνίδι με τον ΖΑΟΝ:

«Και με τον ΖΑΟΝ όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο 100%. Δεν πρέπει να χάσουμε κανένα βαθμό, οπότε από το παιχνίδι με τον ΖΑΟΝ, πρέπει να ξανά ξεκινήσουμε τα τρίποντα».

Για το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ και το γεγονός πως χάθηκε και εκεί ένας πόντος:

«Ίσως μετά την διακοπή να μην είμασταν αρκετά προετοιμασμένες. Θέλαμε να πάρουμε το τρίποντο, όμως το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Υπήρξε μια... ταραχή στην ομάδα, καθώς δεν μας έβγαινε τίποτα και δυστυχώς χάσαμε έναν πόντο».

Για τον κόσμο:

«Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους μας, που ήρθαν στο γήπεδο να μας στηρίξουνε. Φυσικά θα θέλαμε σε κάθε παιχνίδι, το γήπεδο να έχει αυτή την εικόνα. Θέλουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να μας στηρίζει, για να έχουμε την πορεία που θέλουμε, ώστε να πάρουμε την άνοδο στην Volleyleague».

Διαβάστε ακόμη...