Από τον Βαρέλα θα εξαρτηθεί του Ίνγκασον

Από novasports.gr: Να ξεκαθαρίσει το θέμα του Φερνάντο Βαρέλα φέρονται να περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, πριν προχωρήσουν τις επαφές με τον Σβέριρ Ίνγκασον, προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: .novasports.gr
Από τον Βαρέλα θα εξαρτηθεί του Ίνγκασον

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του "Δικέφαλου" του Βορρά θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό, ώστε να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Αν αυτό δεν επιτευχθεί το προσεχές χρονικό διάστημα, τότε θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Ισλανδού αμυντικού και θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τον Βαρέλα, προκειμένου να βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία τους και να μη χαθεί ο παίκτης, ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν αποφασίσει να μην προχωρήσουν στην απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού, ακόμα και αν αποχωρήσει ο Χατσερίντι από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί πως οι Μαλεζάς, Τόσκα και Γιαννούλης, μπορούν να δώσουν λύσεις στο κέντρο της άμυνας, εφόσον χρειαστεί κατά τη διάρκεια του υπολοίπου της εφετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...