Αποκαλύψεις για Πρίγιοβιτς!

Από inpaok.com: Εδώ και δύο εβδομάδες ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς η Αλ Ιτιχάντ πλήρωσε στον ΠΑΟΚ τη ρήτρα των 10 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και δελέασε τον ίδιο με ένα «βασιλικό» συμβόλαιο ύψους 30 εκ. ευρώ (μαζί με τα μπούνους) για 4,5 χρόνια!
Πηγή: inpaok.com
Αποκαλύψεις για Πρίγιοβιτς!

Ο μάνατζερ του Σέρβου, Φίλιπ Λεσνιέφσνκι σε μια μεγάλη του συνέντευξη σε ΜΜΕ της Πολωνίας, αναφέρθηκε στο χρονικό της πολύκροτης μεταγραφής, περιγράφοντας μεταξύ άλλων και μια συνάντηση που είχε ο ίδιος μαζί με τον Πρίγιοβιτς με οπαδούς του ΠΑΟΚ στα σύνορα.

Αρχικά για τις επαφές με τους Σαουδάραβες είπε: «Οι πρώτες επαφές έγιναν με τους εκπρόσωπούς της στις αρχές Δεκεμβρίου. Από την αρχή έδειξαν ότι ήθελαν πολύ τον Άλεξ και ήταν σίγουροι και αποφασισμένοι να τον αποκτήσουν.

Μετά από δύο μέρες έστειλαν και την πρώτη προσφορά στον ΠΑΟΚ που έφτανε τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Η δεύτερη ήρθε μετά από μία εβδομάδα και ήταν μεγαλύτερη κατά ένα εκατομμύριο και η τρίτη κάλυπτε τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Να σας πω πως όταν ο Πρίγιοβιτς πήγε στον ΠΑΟΚ από τη Λέγκια κάποιοι γελούσαν όταν πίεζα να υπάρχει ρήτρα και πως ήταν πολύ ψηλή, εξωπραγματική. Η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν αυτή, δεν θα μιλούσαμε για μεταγραφή καθώς οι Έλληνες δεν θα τον έδιναν ούτε με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα αρχίζει η περιπέτεια. Στις 5 Ιανουαρίου πετούσα για Θεσσαλονίκη να συναντήσω τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Τότε η Ελλάδα ταλαιπωρούνταν από βαριές χιονοπτώσεις και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Αθήνα. Καθυστέρησα οκτώ ώρες αλλά τελικά έφτασα εκεί. Περίμενα τότε και την πρόσκληση για τα ιατρικά τεστ του Πρίγιοβιτς. Μου έθεσαν δύο όρους όμως από τον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη μέσα σε 72 ώρες και ο δεύτερος να συναντηθεί ο Άλεξ με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου όταν επιστρέψει».

Για τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ: «Όταν ένας σύλλογος πουλά, ορίζει τους όρους. Αυτό ήθελε και ο ιδιοκτήτης. Αλλά όταν μία ομάδα πληρώνει τη ρήτρα η άλλη δεν μπορεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή.

Θεωρητικά, όχι, δεν θέλαμε όμως να διαφωνήσουμε για όρους έτσι όπως ήταν οι συνθήκες.

Ο χρόνος μας κυνηγούσε και δράσαμε άμεσα. Ακυρώσαμε τα εισιτήρια της πτήσης. Και αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε με αυτοκίνητο στο Βελιγράδι και από εκεί να πετάξουμε για Ντουμπάι όπου όλα θα τελείωναν. Οδηγούσαμε μια δυνατή Μερσεντές που είχε αγοράσει από τότε που ήταν στη Λέγκια και έχει ακόμα πολωνικές πινακίδες. Είχε όμως τα καλοκαιρινά λάστιχα και όχι τα χειμερινά γιατί συνήθως στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να κάνεις αλλαγή».

Η συνάντηση στα σύνορα με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ταξιδέψαμε μέσω Σκοπίων και στα σύνορα που είναι 100 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη υπήρχαν τεράστιες ουρές γιατί ήταν Σάββατο. Ευτυχώς οι υπάλληλοι στα σύνορα ήταν και οπαδοί του ΠΑΟΚ που αναγνώρισαν τον Πρίγιοβιτς αλλά και το αυτοκίνητο λόγω των πολωνικών πινακίδων και μας είπαν να περάσουμε την ουρά. Πρώτα, όμως, ο Πρίγιοβιτς έπρεπε να σταματήσει για να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους. Αστείο περιστατικό που άρχισα να μαγνητοσκοπώ αλλά μετά το έσβησα γιατί μου είπαν πως κάτι τέτοιο απαγορευόταν.

Διαβάστε ακόμη...