"Δίκαιη η πρόκριση του ΠΑΟΚ, εμπειρία για τους παίκτες μας"

Από paok24.com: Στην υπεροχή του ΠΑΟΚ, αλλά και την προσπάθεια των παικτών του στάθηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μετά το φινάλε του αγώνα στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
"Δίκαιη η πρόκριση του ΠΑΟΚ, εμπειρία για τους παίκτες μας"

"Παίχτηκαν δύο μεγάλα ημίχρονα, όπου και στα δύο κέρδισε ο καλύτερος. Σήμερα δίκαια προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες μας μέσα από αυτούς τους αγώνες. Φεύγουμε όντας στενοχωρημένοι, αλλά κι όντας η μοναδική ελληνική ομάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Πολλοί παίκτες μας, δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν ξανά σε αυτό το γήπεδο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ κι εύχομαι καλή συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου", ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο μας που ήταν εδώ. Τα τελευταία τρία χρόνια, που είμαι και εγώ στην ομάδα, η σχέση μας είναι πολύ στενή. Εμείς ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους κάθε βδομάδα στο γήπεδο κι εκείνοι είναι συνεχώς δίπλα μας. Έχουμε μείνει λίγο πίσω στο πρωτάθλημα. Θα δούμε που θα έχουμε φτάσει στο φινάλε του πρώτου γύρου. Μείναμε πίσω, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Θα είναι μεγάλη μας χαρά. Η Παναχαΐκή αξίζει να βρίσκεται στην Super League".

Διαβάστε ακόμη...