Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου και… #Keeppaokalive!

Aπό paok24.com: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης προσπαθώντας να λύσει το πρόβλημα της και θέλει να βάλει και τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο... παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου και… #Keeppaokalive!

Το #Keeppaokalive, αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του το προσεχές Σάββατο. Εκτός του ότι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα υπάρχει διαφήμιση στη φανέλα (καθώς υπάρχει συνεννόηση με το χορηγό γι' αυτό), η πλατφόρμα θα ανέβει στον «αέρα» και στόχος της θα είναι να βοηθήσει ο απλός φίλος του ΠΑΟΚ, από όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο, οικονομικά την ΚΑΕ.

Με τη μέθοδο του crowdfunding (μικροχρηματοδότηση), ο φίλος του ΠΑΟΚ, θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει ξεκινώντας από το ποσό των 5 ευρώ, μέχρι 1000. Θα έχει επτά διαφορετικές επιλογές για το ποσό, από τα 5 μέχρι τα 1000 ευρώ και όποιο ποσό βάλει, θα έχει τη δυνατότητα να το «εξαργυρώσει» μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

Αυτό, μεταφράζεται σε έκπτωση είτε στα εισιτήρια αγώνων, είτε σε εισιτήρια διαρκείας, ανάλογα με το ποσό που θέλει-έχει τη δυνατότητα να δώσει ο καθένας μέσω της πλατφόρμας αυτής.

Την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ, γι' αυτήν την πρωτοποριακή κίνηση και από το Σάββατο, η διαδικασία θα ξεκινήσει.

Μετά την παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λονδίνου, αναμένονται κι άλλες ανάλογες «εξορμήσεις» στο εξωτερικό, στην προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, να βρει λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα που δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι και η πλατφόρμα του «Keep PAOK alive» ως μία πρώτη κίνηση, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμη...