«Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη του κόσμου μας»

Από paokbc.gr: Ο Phil Goss εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην media day εν όψει του αυριανού αγώνα με την Opava για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
Πηγή: paokbc.gr
«Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη του κόσμου μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Phil Goss:

Για τα 3 παιχνίδια που απομένουν στη διοργάνωση: «Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια, αυτός είναι ο στόχος μας. Το πιο δύσκολο θα είναι αυτό με την Iberostar Tenerife, αλλά θέλουμε να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αύριο θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν το ματς με την Opava θα είναι εύκολο: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, υπάρχουν μόνο νίκες και ήττες. Πρέπει να βγούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει, για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα μας ενδιαφέρει και η διαφορά γιατί μπορεί να παίξει ρόλο κι αυτό στο Basketball Champions League».

Για τον Αθηναίου: «Είμαι λυπημένος που έφυγε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ο καθένας έχει τους προσωπικούς του λόγους. Τον εκτιμάω σαν παίκτη και σαν άνθρωπο, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εγώ είμαι εδώ, εδώ είναι η καρδιά μου, θέλω να συνεχίσω να εκπροσωπώ την ομάδα και την πόλη».

Για τον Jefferson: «Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, θα είναι ένας καλός αντικαταστάτης του Moreira και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά στην ομάδα»

Για το φορμάρισμα του William Hatcher: «Αυτό βοηθάει τόσο εμένα, όσο και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Είναι πάρα πολύ καλό να υπάρχει ένας ακόμη παίκτης σε καλή φόρμα, που να μπορεί να πετύχει πολλούς πόντους. Είναι δύσκολο και για τις αντίπαλες άμυνες αυτό. Είναι στο κατάλληλο σημείο της χρονιάς, στο δεύτερο γύρο όπου κρίνονται τα πάντα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι να δουλεύουμε σκληρά με τον ίδιο τρόπο, ώστε να παραμείνουμε στην ίδια φόρμα και να είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια».

Για τον κόσμο: «Όπου και αν παίζουμε, είτε στην Γαλλία, είτε στη Γερμανία, έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτός ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι σημαντικό για τον κόσμο να συνεχίσει να μας υποστηρίζει, παρά όσα συμβαίνουν εκτός του γηπέδου, για να μείνει ο ΠΑΟΚ ζωντανός».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...