"Να χτυπήσουμε το παιχνίδι"

Από inpaok.com: Ο παίκτης χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Αραμπατζής, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη με τον Φίλιππο, για το πόσο δύσκολο ήταν να πάρει η ομάδα αυτή τη νίκη με το βαρύ κλίμα που υπήρχε, για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, για το πόσο σημαντικό είναι να πάρει ο Δικέφαλος έναν τίτλο, για το γεγονός πως η ομάδα πάει στον Πειραιά χωρίς ξένο, αλλά και για τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» και πόσο βοήθησε να μετακομίσει η ομάδα στο κλειστό της Νεάπολης.
Πηγή: inpaok.com
"Να χτυπήσουμε το παιχνίδι"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη με τον Φίλιππο:

«Ξέραμε ότι παραδοσιακά είναι μια έδρα που μας δυσκολεύει και πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε κάνει και κάποια κακά αποτελέσματα, αλλά είμασταν πολύ σοβαροί επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και νικήσαμε σχετικά εύκολα!»

Για το βαρύ κλίμα που υπήρχε στην ομάδα από τον θάνατο της αδερφής του προπονητή Σεϊρεκίδη και πόσο δύσκολο ήταν να παίξουν υπό αυτές τις συνθήκες:

«Συλλυπητήρια καταρχήν να ευχηθούμε στον κόουτς. Παίξαμε για αυτόν και του αφιερώσαμε την νίκη για τις δύσκολες μέρες και ώρες που περνάει!»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Νομίζω πως είμαστε πολύ διαφορετική ομάδα από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σίγουρα είμαστε πιο έτοιμοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά θεωρώ πως προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θ πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι, για να μπορούμε στο δεύτερο ματς, να έχουμε εμείς το πλεονέκτημα!»

Για το γεγονός πως η ομάδα κατεβαίνει στην Αθήνα χωρίς ξένο:

«Αν και οι άλλες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά από ξένους παίχτες, εμείς νομίζω και χωρίς ξένους είμαστε στα ίδια επίπεδα με τις άλλες ομάδες ποιοτικά και θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο υπόλοιπο της σεζόν. Μακάρι να μην φανούν αυτές οι απουσίες».

Για το πόσο χρειάζεται ο ΠΑΟΚ έναν τίτλο:

«Όταν κατακτάς ένα κύπελλο, είναι πολύ σημαντική στιγμή για έναν αθλητή, αλλά όταν αυτό είναι και με τον ΠΑΟΚ, που είναι ένα τόσο ιστορικό σωματείο είναι κάτι διαφορετικό και μετά θες να κερδίζεις συνέχεια, ώστε να κάνεις χαρούμενο και τον τόσο κόσμο που σε παρακολουθεί και σε στηρίζει».

Για τον κόσμο και την μετακόμιση στη Νεάπολη:

«Ο κόσμος πάντα ήταν πάντα δίπλα μας, αλλά τώρα που μεταφερθήκαμε στη Νεάπολη νιώθουμε ότι είναι πιο κοντά μας και μας στηρίζουν όσο πιο πολύ μπορούν. Ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να έρχονται στο γήπεδο, όσο και πιο πολλοί μπορούν, γιατί δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που μας δίνει τεράστια ώθηση»

Διαβάστε ακόμη...