«Ψάχνουμε ομάδα για τον Χατσερίδη, αλλά…»

Από thessports.gr: Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό "Football 1" channel, ένας εκ των μάνατζερ του Εβγέν Χατσερίδη, ο Ιβάν Πιροζένκο, αναφέρθηκε στα δεδομένα της πιθανής αποχώρησης του πελάτη του από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Ψάχνουμε ομάδα για τον Χατσερίδη, αλλά…»

Ο μάνατζερ του Ουκρανού στόπερ, παραδέχθηκε πως το... πρόβλημα είναι το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη, καθώς και οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

«Αυτή τη στιγμή, ο Χατσερίντι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει μια συμφωνία πως βρούμε μια προσφορά που θα ικανοποιήσει τον παίκτη, αλλά και τον σύλλογο όσο και στον παίκτη, τότε θα εξετάσουμε τη πιθανότητα μεταγραφής. Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Το θέμα είναι τα χρήματα: τι ζητάει ο ΠΑΟΚ συν τα λεφτά που θέλει ο Χατσερίδης», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: "Πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Ο Εβγέν θέλει να παίξει και ψάχνουμε μια ομάδα πουμθα του δώσει χρονο συμμετοχής. Είναι δύσκολο να πω χώρα ή "είδος" ομάδας. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από Γερμανά, αλλά το θέμα δεν μπήκε καν στη φάση των διαπραγματεύσεων. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη να πληρώσει ούτε τον ΠΑΟΚ ούτε τον Χατσερίδη".

Διαβάστε ακόμη...