Βιονικός Κρέσπο!

Από paok24.com: Ο Άνχελ Κρέσπο διανύει την καλύτερη του σεζόν στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Βιονικός Κρέσπο!

Από την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Ισπανός στόπερ είχε βρει ρυθμό και αγωνιστική σταθερότητα, δείχνοντας στην πράξη τις αγωνιστικές του αρετές αφότου εγκλιματίστηκε πλήρως στο νέο επαγγελματικό του περιβάλλον, αυτό του «Δικεφάλου».

Τα νούμερα του Κρέσπο τη φετινή σεζόν είναι ενδεικτικά για την τρομερή συνεισφορά του στην καλύτερη άμυνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ στους αγώνες του στην Τούμπα και συνολικά 6 μετά από 16 αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή.

Πρόκειται για μία τρομερή επίδοση που αν συνεχιστεί κυνηγάει σίγουρα να καταρρίψει το καλύτερο ρεκόρ άμυνας στην ιστορία της ομάδας.

Αναλύοντας κανείς συγκεκριμένα τη συνεισφορά του Κρέσπο, συνειδητοποιεί πόσο κομβικός είναι στην αμυντική λειτουργία των «ασπρόμαυρων».

Ο Ισπανός σε 16 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει 33 κλεψίματα και 37 επεμβάσεις.

Το πραγματικά εντυπωσιακό, ειδικά για κεντρικό αμυντικό, είναι πως έχει κάνει μόλις 12 φάουλ και δεν έχει δεχτεί ούτε μία κίτρινη κάρτα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρομερή του επίδοση με τις κίτρινες κάρτες είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς ο Ισπανός δεν έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα σε κανέναν από τους 30 αγώνες που έχει δώσει με τον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ δίκαια επιβραβεύει έναν από τους παίκτες που στηρίζεται στον δρόμο κατάκτησης του τίτλου του ελληνικού πρωταθλήματος, δίνοντας του τη δυνατότητα να διευρύνει ακόμα περισσότερο τα τρομερά ατομικά ρεκόρ που εκείνος δημιουργεί.

Διαβάστε ακόμη...