Το «αντίο» του Κουλούρη στον Γιαννούλη και το συγκινητικό μήνυμα του αδερφού του (pics)

Από sdna.gr : Η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων», με τον Ευθύμη Κουλούρη και τον αδερφό του 23χρονου μπακ, Κώστα, να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.
Πηγή: sdna.gr
Το «αντίο» του Κουλούρη στον Γιαννούλη και το συγκινητικό μήνυμα του αδερφού του (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ νωρίτερα ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη και την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2022, με τον αμυντικό του ΟΦΗ Κώστα Γιαννούλη, να στέλνει τις δικές του ευχές στον αδερφό του, σημειώνοντας ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του.

«Περήφανος για εσένα αδερφέ μου! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου», ανέφερε στο συγκινητικό του μήνυμα ο Κώστας Γιαννούλης για τον αδερφό του, που μετά τον δανεισμό του στον Ατρόμητο επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.


Το δικό του μήνυμα στον Δημήτρη Γιαννούλη, έστειλε και ο Ευθύμης Κουλούρης, με τον πρώτο σκόρερ της Super League, να συνεργάζεται με τον 23χρονο αριστερό μπακ, τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Ατρόμητο.

«Με την υπομονή σου και την δουλειά σου έφτασες ως εδώ, προχώρα όπως εσύ ξέρεις! Δίπλα σου», ανέφερε ο νεαρός επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ στο μήνυμα του για την επιστροφή του Γιαννούλη στον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...