Κάτι αλλάζει με Σάκχοφ

Από paok24.com : Παράλληλα με τις κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης, ο ΠΑΟΚ ασχολείται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και με τις ανανεώσεις των συμβολαίων σημαντικών του ποδοσφαιριστών.
Πηγή: paok24.com
Κάτι αλλάζει με Σάκχοφ

Παρ΄όλα αυτά οι περιπτώσεις των χαφ που τα συμβόλαια τους λήγουν φαινόταν ότι θα μείνουν πιο πίσω, με τις αποφάσεις να παίρνονται αργότερα μέσα σε αυτή τη σεζόν και αφού θα γινόταν εκ νέου μία αξιολόγηση.

Tα παραπάνω δεδομένα επηρέαζαν προφανώς και το μέλλον του Εβγκέν Σάκχοφ, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κάτι αλλάζει στην περίπτωση του Ουκρανού χαφ.

Εκεί που δεν υπήρχαν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και δινόταν η αίσθηση ότι οι πιθανότητες παραμονής του στο ρόστερ της ομάδας είναι λίγες, πλέον υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά Σάκχοφ, τον έχουν από κοντά, κάτι που δείχνει ότι οι πιθανότητες να μακροημερεύσει στην ομάδα και μετά το φετινό καλοκαίρι, αυξάνονται.

Σε καμία περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις, παρά μόνο ενδείξεις, οι οποίες τις τελευταίες ημέρες είναι διαφορετικές από όσα είχαν προηγηθεί.

Για την ώρα υπάρχουν συζητήσεις και μένει να φανεί τι θα συμβεί στο τέλος με τον Ουκρανό, αν δηλαδή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον «Δικέφαλο», κάτι που θα εξαρτηθεί συνδυαστικά από αρκετούς παράγοντες.

Διαβάστε ακόμη...