Στην Πάρμα περιμένουν απάντηση Σαββίδη για Ελ Καντουρί!

Από sdna.gr: Εξαιρετικά κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα για την Πάρμα που αναμένει απάντηση του Ιβάν Σαββίδη για τον Ελ Καντουρί!
Πηγή: sdna.gr
Στην Πάρμα περιμένουν απάντηση Σαββίδη για Ελ Καντουρί!

Όπως αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι θετική σε αντίθεση με την άποψη του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου!

Την τελική απόφαση θα πάρει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με τους επιτελείς της ιταλικής ομάδας να περιμένουν με αγωνία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν καθώς και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου:

«Οι επαφές ανάμεσα στην Πάρμα και τον ΠΑΟΚ για την πώληση του Ομάρ Ελ Καντουρί θα συνεχιστούν σήμερα. Ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, κάτι που δε θέλει ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου, που τον έβαλε βασικό στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ελ Καντουρί είχε μία ασίστ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παίζοντας και στα 90 λεπτά.

Αυτή η ένδειξη δεν έχει μικρή σημασία, αλλά ο τεχνικός διευθυντής, Ντανιέλε Φατζιάνο και ο ατζέντης του παίκτη, Ντιέγκο Ταβάνο, ελπίζουν να την ξεπεράσουν τις επόμενες ώρες, προσμετρώντας τη θέληση του παίκτη να αφήσει την Ελλάδα (έχει απαντήσει ήδη θετικά στην πρόταση της Πάρμα). Η πρόταση της Πάρμα είναι γνωστή. Εξάμηνος δανεισμός με οψιόν αγοράς και στη συνέχεια, τριετές συμβόλαιο. Η τελευταία λέξη ανήκει στον πρόεδρο, Ιβάν Σαββίδη που αναμένεται μέσα στην ημέρα».

Διαβάστε ακόμη...