Όλο και πιο κοντά ο Ίνγκασον

Aπό novasports.gr: Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τη Ροστόφ, για την απόκτηση του Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος προορίζεται να αντικαταστήσει τον Εβγέν Χατσερίντι στο ρόστερ της ομάδας.
Πηγή: novasports.gr
Όλο και πιο κοντά ο Ίνγκασον

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, προκειμένου να μετακομίσει ο Ισλανδός αμυντικός από τη Ρωσία στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο ρωσικός Τύπος αναφέρει πως ήδη η διοίκηση της Ροστόφ αναζητεί παίκτη, για να αντικαταστήσει τον Ίνγκασον.

Ο 25χρονος παίκτης αναμένεται να κοστίσει στον "Δικέφαλο" του Βορρά, περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντα με τα ρωσικά δημοσιεύματα. Παράλληλα, οι Ρώσοι ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει θέμα ανταλλαγή του Ισλανδού με τον Χατσερίντι, καθώς ο Ουκρανός αμυντικός δε θέλει να αγωνιστεί στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ και οι Ρώσοι δε φαίνεται να επιθυμούν τη συμμετοχή του σε αυτό, λόγω των πολιτών θεμάτων που υπάρχουν ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο, με τη μορφή δανεισμού. Ο Γιαννούλης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον προορίζει για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τέλος, συνεχίζονται οι επαφές με τον Φερνάντο Βαρέλα, προκειμένου να υπογράψει ο Αφρικανός αμυντικός, νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...