Δημήτρης Γιαννούλης ... η ώρα της επιστροφής!

Από toumbalibre1926.blogspot.com: Μετα απο 5 χρονια περιπλανησεων,αφου αποκτηθηκε τετοιο καιρο το 2014 (με τον τελευταιο 1,5 χρονο στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων), επιστρέφει οριστικά στον Π.Α.Ο.Κ. ο Δημήτρης Γιαννούλης, για να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου και να βοηθήσει τους Ασπρόμαυρους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Πηγή: toumbalibre1926.blogspot.com
Δημήτρης Γιαννούλης ... η ώρα της επιστροφής!

Το παιχνίδι του Ατρομήτου με την Ξάνθη την Κυριακή στα Πηγάδια ηταν το τελευταίο του Γιαννούλη με τα χρώματα της ομάδας του Περιστερίου, καθως μετά το τέλος του αγώνα ο 23χρονος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ταξιδεψε στη Θεσσαλονικη για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, κατι που επιβεβαιώθηκε και διά στόματος Νταμίρ Κάναντι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στον Ατρόμητο, ο Γιαννούλης, έκανε άλματα προόδου και εξαιρετικές εμφανίσεις-κερδίζοντας ετσι την επιστροφή του στον Δικέφαλο-αγωνίστηκε σε 52 επίσημα παιχνίδια (20 φετος)και μοίρασε 14 ασίστ (5 φετος), καταγράφοντας μάλιστα και δύο συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας.

O αριστεροποδαρος Δημήτρης Γιαννούλης γεννημενος 17 Οκτωβρίου 1995 στην Κατερίνη-μικρότερος αδερφός του επίσης αριστεροπόδαρου (31χρονου πια) Κώστα Γιαννούλη που περασε απο Πανιωνιο, Φωστηρα, Πιερικο, Ηρακλη, Κολωνια, Ατρομητο, Ολυμπιακο & Αστερα Τριπολης, ενω τελη του χρονου υπεγραψε στον ΟΦΗ ως το 2021-ξεκίνησε το άθλημα από τον Βατανιακό της Κατερινης και τον Ιανουάριο του 2012 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα,που τότε μετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Σε 1,5 χρονο αγωνιστηκε 15 φορες (1 τέρμα), ενώ την επομενη χρονια-μοναδική φορά της ιστορίας του που ο Βατανιακος συμετείχε στη Β΄ Εθνικη, πήρε τη θέση βασικού για 15 από τους 26 αγώνες. Μεσούσης αυτής της περιόδου,αλλά παραμένοντας στον Βατανιακό έως τη λήξη της, εντάχθηκε σε ηλικία 18 ετών στον ΠΑΟΚ με κόστος μεταγραφής 20 χιλιάδες ευρώ, ενω το ερχόμενο καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε στον Πιερικό (Β΄ Εθνική) με δανεισμό ενός χρόνου, τελευταίου του πλέον ως πλάγιου επιθετικού.

Ακολούθησε, ο δανεισμός, στην Βέροια οπου ανακηρύχθηκε κορυφαίος rookie (νεοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής) απο τη ΝΟVA για την χρονια 2015-16, ενω ηταν μεταξύ των τριών υποψηφίων κατά τις ετήσιες βραβεύσεις του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε από παρουσία μόνο σε δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδας, με τον Δικεφαλο να τον δανείζει στην κυπριακή Ανόρθωση τον Ιανουάριο του 2017 και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, ενω ακολουθησε ο δανεισμος στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ.

Χρίστηκε πρώτη φορά διεθνής με την αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 21, όταν στις 16 Νοεμβρίου 2015 ο Αντώνης Νικοπολίδης τον χρησιμοποίησε για τα τελευταία λεπτά της εκτός έδρας ήττας με 2-1 από την Ουγγαρία στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων 2017,ενω προσφατα πηρε και το βαπτισμα του πυρος στην μεγαλη Εθνικη.

Καλύτερος του Λεονάρντο Κούτρη και του Κώστα Τσιμίκα αμυντικα και επιθετικά, μια βελτιωμένη έκδοση του Στέλιου Βενετίδη, εχει την ικανότητα να ισορροπεί αρμονικά στη συνεισφορά του σε αναχαίτιση και δημιουργία, κατι που τον καθιστά μία από τις attraction του πρωταθλήματος και σιγουρα αν συνεχισει με την ίδια νοοτροπία (του ακαταπαυστου εργατη), τότε η Εθνική Ελλάδας θα έχει βρει έναν ποιοτικότατο αριστερό μπακ για την επόμενη δεκαετία.

Πρόκειται για το είδος του παίκτη που υποστηρίζει τον όρο full-back και στην καλή του μέρα δεν θα αρκεστεί να πάρει την ταυτότητα του εξτρέμ που θα βρει μπροστά του, αλλά θα ξεχαρβαλώσει και την αντίπαλη άμυνα, προκαλώντας ρήγματα και ανισορροπία,ενω πλέον δουλεύει πολύ και στην εκτέλεση των στημένων ώστε να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο το εξαιρετικό αριστερό πόδι του και στον ΠΑΟΚ θα μπορεσει να δωσει ανασες στον αρχηγο του Δικεφαλου, αλλα και στον Λέο Μάτος (με τη χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας) και εμπλουτίζοντας τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας με τον Αλίν Τόσκα, που έως τώρα έπαιζε αριστερά.

Η ποιοτητα του χαρακτηρα του αλλωστε φαινεται απο τις δηλωσεις του τον Οκτωβριο:

«Δουλειά! Δουλεύω καθημερινά, τις σέντρες μου. Να έχω καθαρό μυαλό την ώρα της τελικής πάσας. Όταν ήρθα στον Ατρόμητο, δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο με τώρα. Είμαι πολύ καλά εδώ, με έναν προπονητή που με έχει εξελίξει σαν παίκτη και επειδή περνάω καλά, δεν με πείραξε που δεν γύρισα φέτος στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε ο δανεισμός μου έγινε με ορίζοντα διετίας», δήλωσε τον Οκτώβριο ο Δημήτρης Γιαννούλης, που με τέτοια μυαλά ήταν λογικό να... κοντύνει ο ορίζοντας διετίας...

Ο Δικέφαλος τα βρήκε όλα με τον Ατρόμητο και ο 23χρονος μπακ επιστρέφει στους Ασπρόμαυρους

ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΛΩΣ ... ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ

Διαβάστε ακόμη...