Αποθέωση για Μπάνε στο Λονδίνο!

Από paok24.com: Ο Μπάνε Πρέλεβιτς γνώρισε την αποθέωση στη χθεσινή κοπή πίτας του PAOK Club London και πήρε πολύ θετικά μηνύματα.
Πηγή: paok24.com
Αποθέωση για Μπάνε στο Λονδίνο!

O πρόεδρος της ΚΑΕ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του συνδέσμου των φίλων του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με συνθήματα, φωνές και πολλά χαμόγελα.

Φίλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο Λονδίνο ή και σε άλλες πόλεις της Αγγλίας, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, είδαν από κοντά τον Πρέλεβιτς, συνομίλησαν μαζί του και ενημερωμένοι για το οικονομικό ζήτημα που υπάρχει στην ΚΑΕ, του είπαν πως για ό,τι χρειαστεί μπορεί να έχει τη βοήθεια τους.

Ανάλογες «εξορμήσεις» από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, αναμένονται και στο επόμενο χρονικό διάστημα, με πιο κοντινή αυτή που αναμένεται να γίνει αρχές Μαρτίου, στη Μελβούρνη, εκεί που υπάρχει επίσης, μεγάλος και δυναμικός Σ.Φ. ΠΑΟΚ, από Έλληνες που ζουν στην Αυστραλία. Ταξίδι είναι πιθανό να γίνει και στη Νέα Υόρκη, στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ εκεί...

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε αναφερθεί στους Ελληνες φίλους του ΠΑΟΚ στη διασπορά... «Πιστεύω πολύ στη διασπορά. Είναι κάτι που δεν έχουμε κάνει επίσης. Υπάρχουν Έλληνες, φίλοι του ΠΑΟΚ σε Καναδά, ΗΠΑ, Αυστραλία. Κρατούν επαφή. Πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να τους βρούμε, να τους μιλήσουμε».

Η παρουσία του Πρέλεβιτς στο Λονδίνο, έφερε αισιόδοξα μηνύματα για την ΚΑΕ, σε μία δύσκολη περίοδο γι' αυτή

Διαβάστε ακόμη...