Πήραν ψήφο εμπιστοσύνης στη Βέροια...

Από acpaok.gr: Στην έδρα του Φιλίππου Βέροιας φιλοξενήθηκε ο Δικέφαλος, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 20-26, και συνέχισε το σερί που έχει ξεκινήσει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Νεάπολη.
Πηγή: acpaok.gr
Πήραν ψήφο εμπιστοσύνης στη Βέροια...

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, και προηγήθηκε ακόμα και με διαφορά πέντε τερμάτων, με 3-8 στο στο 14'. Ο Φίλιππος έκανε την δική του αντεπίθεση, και μείωσε στα 2 τέρματα, πηγαίνοντας το σκορ στο 8-10. Αυτό, δεν πτόησε τους "ασπρόμαυρους", που με γκολ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 10-14.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη μπήκαν συγκεντρωμένοι για την νίκη, και κρατώντας συνεχώς σε απόσταση τους γηπεδούχους, που δεν έβρισκαν λύσεις επιθετικά, ανέβαζε το σκορ. Ένα μικρό διάστημα αδράνειας, έφερε και πάλι τον Φίλιππο πίσω με 2 τέρματα, αλλά η ψυχραιμία των παικτών του ΠΑΟΚ, μαζί με την ικανότητα να διαχειριστούν το παιχνίδι, τους έδωσε την δυνατότητα να ξεφύγουν και πάλι, με 5 τέρματα αυτή την φορά, στο 50' με 17-22. Το 18-25 στο 56', ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα, καθώς και ο χρόνος έφτανε προς το τέλος του. Το τελικό 20-26 αντικατοπτρίζει 100% την εικόνα του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να είναι και για τα 60' καλύτερος από το αντίπαλο του και να κατακτά δίκαια την νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα. το τεχνικό τιμ και οι παίκτες, αφιέρωσαν την νίκη στο προπονητή του ΠΑΟΚ, Στέλιο Σεϊρεκίδη, που έχασε νωρίτερα μέσα στην μέρα την αδερφή του.

Διαβάστε ακόμη...