Nίκη στη Λευκάδα για τον ΠΑΟΚ KYANA!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στη Λευκάδα, όπου αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2019 την τοπική ομάδα Νίκη Λευκάδας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Nίκη στη Λευκάδα για τον ΠΑΟΚ KYANA!

Στο πρώτο δεκάλεπτο, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού διατήρησαν "παθητική" στάση, αφήνοντας την αντίπαλη ομάδα να προηγηθεί, με την περίοδο να τελειώνει 16-9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι "ασπρόμαυρες" μπήκαν πιο δυνατά, με την καλή τους άμυνα να δημιουργεί καλύτερες επιθέσεις, οι οποίες επέτρεψαν να πλησιάσουν στο σκορ και να πάνε τελικά στα αποδυτήρια, ευρισκόμενες πίσω στο σκορ για τρεις μόνο πόντους, 36-33.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, έχοντας πάρει ανάσες, οι παίκτριες του Δικεφάλου ετοίμασαν την αντεπίθεσή τους και τελικά πέτυχαν να προηγηθούν, με το σκορ της λήξης του δεκαλέπτου να τις βρίσκει προηγούμενες με 55-57.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, με ανεβασμένη την ψυχολογία, ο Δικέφαλος ευτύχησε με ένα σερί να ανεβάσει τη διαφορά στους +7 πόντους, 55-62, διαφορά την οποία μείωσαν λίγο αργότερα οι αντίπαλες σε 66-70, για να φτάσουμε στο τελικό 68-74 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη σε μία "σκληρή" έδρα, η οποία τον εδραιώνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena τον Πρωτέα Βούλας το μεσημέρι της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:00.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Πολυμένη 9, Λύμουρα 14, Κωτούλα 5, Λέξα, Καρλάφτη 7, Ταρπάγκου, Καρακούλα 2, Μιχαηλίδου Ε., Τζέλου, Govan 8, Jackson 18, Williams 11

Διαβάστε ακόμη...