Επικό μήνυμα ΠΑΟΚ στην μητέρα του Κρέσπο! (pic)

Από sdna.gr: Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ανανέωσε με κάθε επισημότητα στον ΠΑΟΚ, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να προχωράει σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση, καλώντας την μητέρα του στη Θεσσαλονίκη!
Πηγή: sdna.gr
Επικό μήνυμα ΠΑΟΚ στην μητέρα του Κρέσπο! (pic)

Με κάθε επισημότητα, ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Κρέσπο, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2021!

Παράλληλα όμως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε και σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση, καθώς κάλεσε την μητέρα του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να... αναλάβει αυτή τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο instagram, ώστε να δημοσιεύσει περισσότερες φωτογραφίες του γιου της!

Και αυτό διότι τον περασμένο Αύγουστο, ο Κρέσπο είχε αστειευτεί για τις φωτογραφίες των παικτών που δημοσιεύσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας χαρακτηστικά πως: «Η μητέρα μου με ρώτησε αν παίζω στον ΠΑΟΚ. Νόμιζε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα 5Χ5, αφού μόνο πέντε άτομα εμφανίζονται παντού. Απίστευτο, μάλλον θα δίνουν καλή... προμήθεια».

Έτσι σήμερα ήρθε η... πληρωμένη απάντηση του ΠΑΟΚ, όπου στον επίσημο λογαριασμό του Δικεφάλου στο instagram, σημείωσαν πως: «Αγαπητή μητέρα του Κρέσπο. Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε οποιαδήποτε στιγμή στη Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως να αναλάβετε τον επίσημο λογαριασμό μας στο instagram, ώστε να δημοσιεύσετε περισσότερες φωτογραφίες από τον Κρέσπο, καθώς θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ για δυο ακόμη χρόνια».

Η σχετική δημοσίευση:

Διαβάστε ακόμη...