Το πήρε πάνω του ο Ιβάν

Από paokrevolution.net: Ο Ιβάν Σαββίδης είχε αναλυτική σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες για τον Σβιντέρσκι και τις τελικές επαφές με την Γιαγκελόνια, για το θέμα του Ουάρντα, την προοπτική επιστροφής των Ενρίκε και Γιαννούλη και ένα σωρό άλλα θέματα που έχουν άμεση σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Πηγή: paokrevolution.net
Το πήρε πάνω του ο Ιβάν

Ο 22χρονος Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έδινε αρχικά δύο εκατ. ευρώ στη διοίκηση της Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι, όμως στο «παιχνίδι» μπήκε δυναμικά και η Τζένοα. Οι Ιταλοί πούλησαν τον Πιάτεκ στην Μίλαν με 40 εκατομμύρια ευρώ και προφανώς είχαν ρευστό για να «σπρώξουν».

Μάλιστα σε Ιταλικά μέσα ενημέρωσης γράφηκε προχθές πως η Τζένοα δίνει 2,5 εκατ. ευρώ στην Γιαγκελόνια. Όμως χθες και πάλι από την Ιταλία ήρθε η πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ αύξησε την προσφορά του στην πολωνική ομάδα στα 3 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους και αυξημένο ποσοστό μεταπώλησης. Η προσφορά είναι η καλύτερη δυνατή (οι Ιταλοί της Τζένοα έδιναν έως χθες 2,7 εκατομμύρια ευρώ) και ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνηση-ματ που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του.

Ολα αυτά παρά το γεγονός πως η αντιπρόεδρος της Γιαγκελόνια, Ανιέσκα Σιζέφσκα, υποστήριζε πως η διοίκηση της πολωνικής ομάδας, θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα τις τελικές προσφορές των ομάδων, για να αποφασίσει οριστικά για τον Σβιντέρσκι.

Η ουσία όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα για τον Σβιντέρσκι για να τον κάνει δικό του και τα κατάφερε.

Διαβάστε ακόμη...