Το προφίλ του Ρεθύμνου

Από paokbc.gr: Στην Κρήτη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο για την 14η αγωνιστική της betshop Basket League.
Πηγή: paokbc.gr
Το προφίλ του Ρεθύμνου

Στην 8η διαδοχική σεζόν του στην Basket League, το Ρέθυμνο βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-11, έχοντας πάρει τις δύο νίκες στην έδρα του στα παιχνίδια με Κύμη και Χολαργό.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 81-64, με τον Jamal Jones να τελειώνει τον αγώνα με 16 πόντους και τον Yanick Moreira να έχει 16 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος αντικατέστησε πριν από δύο μήνες τον Σταύρο Μυκονιάτη. Ο 43χρονος προπονητής έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, την ΑΕΚ, τη Δόξα Λευκάδας και τον Πανιώνιο.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ρέθυμνου είναι ο Steve Burt Junior (1984, 1.85) με 18.1 πόντους ανά αγώνα με τον Αμερικανό γκαρντ με ουκρανικό διαβατήριο να είναι ο 2ος σκόρερ της φετινής betshop Basket League. Διψήφιο αριθμό πόντων πετυχαίνει και ο Elijah Johnson (1990, 1.93) , ο οποίος συνεισφέρει 13.3 πόντους ανά αγώνα, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Χριστοδούλου (1995, 1.98) πετυχαίνει 9.9 πόντους σε κάθε μάτς.

Στα ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν τέσσερις παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο αντιπάλων, δύο από κάθε πλευρά. Από τον ΠΑΟΚ, στο Ρέθυμνο έχουν παίξει οι Απόλλων Τσόχλας και Σταύρος Σχίζας, ενώ από τους Κρητικούς οι Keith Clanton και Ανδρέας Γλυνιαδάκης έχουν υπάρξει συμπαίκτες και στον ΠΑΟΚ!

Το τζάμπολ του σημερινού αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 15:45, ενώ θα μεταδοθεί μέσα από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ (ERTPlay 2). Συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει και από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...