Ανοίγει ο… δρόμος για Σβιντέρσκι

Aπό inpaok.com: Τον δρόμο στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ανοίγει η Τζένοα, όσον αφορά τον Κάρολ Σβιντέρσκι, αφού οι «γκριφόνι» φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του Μόισε Κιν της Γιουβέντους ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Κριστόφ Πιάτεκ.
Πηγή: inpaok.com
Ανοίγει ο… δρόμος για Σβιντέρσκι

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Τζένοα έχουν αυτή την ώρα συνάντηση με τους ομολόγους τους στην Μίλαν, για την μεταγραφή του Πιάτεκ στους «ροσονέρι», με τον 18χρονο επιθετικό της Γιουβέντους να προορίζεται ως βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Πολωνού επιθετικού.

Οι συζητήσεις, μάλιστα, ανάμεσα στην Τζένοα και την «Βέκια Σινιόρα» για τον Κιν έχουν ήδη ξεκινήσει και αφορούν δανεισμό του ταλαντούχου επιθετικού, αφού οι ιθύνοντες της Γιουβέντους θέλουν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η... στροφή της Τζένοα στον Κιν, δεν αφήνει ασυγκίνητο τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι οι Ιταλοί φέρεται να εγκαταλείπουν την προσπάθεια απόκτησης του Κάρολ Σβιντέρσκι, που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Δικεφάλου.

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» στη... μάχη που δίνουν για την υπογραφή του 21χρονου Πολωνού επιθετικού, βλέπουν έναν από τους βασικούς του αντιπάλους, να... εγκαταλείπουν την περίπτωση του Σβιντέρσκι.

Διαβάστε ακόμη...