«Αν σκοράρεις, δε φοβάσαι...»

Από paok24.com: Ο Σέρβος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ και σε συνέντευξη που έδωσε, εξήγησε το... σκεπτικό του.
Πηγή: paok24.com
«Αν σκοράρεις, δε φοβάσαι...»

Ο Πρίγιοβιτς με δηλώσεις του, αναφέρθηκε αρχικά στην υποδοχή που έτυχε στη Τζέντα... «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή στη Τζέντα, αλλά κατάλαβα τι θα γινόταν μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο. Υπήρχαν 30-40 εργαζόμενοι του αεροδρομίου και όλοι ήθελαν να βγουν φωτογραφία με εμένα. Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Έμεινα έκπληκτος από το καλωσόρισμα και μου έδωσαν κίνητρο για να κάνω τους οπαδούς της νέας μου ομάδας χαρούμενους. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και έξω από το αεροδρόμιο, μας ακολουθούσαν αυτοκίνητα με φωτογράφιζαν και οι οπαδοί φώναζαν το όνομά μου», ενώ στη συνέχεια, απάντησε σε ερώτηση για το αν φοβάται μήπως... χαθεί παίζοντας στη Σαουδική Αραβία, για να απαντήσει.

«Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Γνωρίζω πολλούς παίκτες που πήγαν στην Κίνα και τη Σαουδική Αραβία και στη συνέχεια πήραν μεταγραφή σε μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Στο ποδόσφαιρο, πλέον, οι πόρτες δεν κλείνουν για κανέναν, όλοι μπορούν να σε παρακολουθήσουν και να τσεκάρουν την πρόοδο σου. Αν είσαι καλός παίκτης και σκοράρεις δεν υπάρχει τίποτα να φοβάσαι και εγώ δεν φοβάμαι...».

Διαβάστε ακόμη...