Πως κατέληξε ο ΠΑΟΚ στον Σβιντέρσκι

Από paok24.com: Το κενό που άφησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην επίθεση ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να αναζητά τον διάδοχο του στη γραμμή κρούσης.
Πηγή: paok24.com
Πως κατέληξε ο ΠΑΟΚ στον Σβιντέρσκι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Πώς όμως οδηγήθηκαν οι «ασπρόμαυροι» στην απόφαση για αυτή τη μεταγραφή;

Τις τελευταίες ημέρες είχε αρχίσει να κερδίζει έδαφος η λύση απόκτησης ενός ταλαντούχου επιθετικού σε νεαρή ηλικία, ο οποίος θα έχει προοπτικές εξέλιξης και μεταπωλητική αξία.

Στόχος ήταν να... γεμίσει η ομάδα στη θέση των φορ και να προστεθούν χαρακτηριστικά, αλλά ταυτόχρονα να αυξηθεί και ο εσωτερικός ανταγωνισμός και να μην κοπεί χώρος και χρόνος από τους υπάρχοντες παίκτες στη θέση.

Η απόκτηση Σβιντέρσκι είναι μία μεταγραφή που προέρχεται 100% από δουλειά στο σκάουτινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν δει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες τον ποδοσφαιριστή, έχουν αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού του και τις δυνατότητες να εξελιχθεί κι άλλο και αφού η απόφαση ήταν να γίνει μεταγραφή επιθετικού με πιο μακροπρόθεσμη λογική, ο Πολωνός έγινε ο Νο1 στόχος.

Το κόστος της μεταγραφής του Σβιντέρσκι ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να προχωρά σε μία μεταγραφική επένδυση με φόντο το μέλλον, αποκτώντας έναν... ετοιμοπόλεμο με βάση τις φετινές συμμετοχές του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...