Τρομερό μήνυμα Ζαμπά (pic)

Από inpaok.com: Ένα τρομερό μήνυμα για την δύσκολη ζωή του ποδοσφαιριστή, έστειλε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά.
Πηγή: inpaok.com
Τρομερό μήνυμα Ζαμπά (pic)

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ο «ποδοσφαιριστής» για πολλούς είναι ένα πρόσωπο, που μιλούν για τα χρήματα που κερδίζει, τις γυναίκες που κατακτά και τις ευθύνες που δεν έχει... Αλλά τι είναι ένας ποδοσφαιριστής πραγματικά;

Είναι χαρακτηριστικά που κανείς δεν αναγνωρίζει, εκτός από τον ίδιο. είναι το αγόρι που είχε αυτό το όνειρο από τότε που ήταν παιδί, που πάλεψε για αυτό, που ήταν αποφασισμένος να πετύχει, που υπόμεινε και αντιστάθηκε στην πίεση και που σκέφτηκε να εγκαταλείψει (ή όχι).

Για πολλούς οι ποδοσφαιριστές είναι ανεύθυνοι, αλλά ένα πράγμα λέω με βεβαιότητα. Όλοι φαίνονται να είναι πιο ώριμοι από ό, τι είναι πραγματικά. Είναι πολύ υπεύθυνοι. Γιατί; Επειδή απαιτείται να ωριμάσουν γρηγορότερα.

Για τους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει κακός καιρός, δεν υπάρχει πονοκέφαλος, δεν υπάρχει γρίπη, δεν υπάρχει τεμπελιά... Υπάρχει η προπόνηση κάθε μέρα και που με κάθε δυσκολία πρέπει να πας και να προπονηθείς.

Μην νομίζετε ότι είναι εύκολο. Δεν είναι μόνο τα ταξίδι και τα ποσταρίσματα στο Facebook και το Instagram και η οδήγηση ακριβών αυτοκινήτων. Είναι μια μοναχική ζωή. Προπονείσαι συχνά μέσα στο κρύο, στη βροχή, μέσα στη ζέστη και κάνεις να δεις την οικογένεια, τους φίλους σου πολύ καιρό.

Μια ζωή γεμάτη ευθύνες. Συχνά ένα αχάριστο επάγγελμα. Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις κάνεις. Τι εξήγηση δίνεις σε κάποιον που αφήνει τα πάντα, για να «δοκιμάσει» τη ζωή σε άλλη πόλη σε άλλη χώρα; Κανείς δεν αφήνει το σπίτι του με την εγγύηση μιας επιτυχημένης καριέρας.

Όνειρο, αγώνας, και τέλος, κατάκτηση».

Διαβάστε ακόμη...