Έντονος προβληματισμός και σκέψεις αποχώρησης!

Από paok24.com: «Παιχνίδια» εις βάρος του ΠΑΟΚ για την έδρα του τελικού κυπέλλου στο γυναικείο χάντμπολ.
Πηγή: paok24.com
Έντονος προβληματισμός και σκέψεις αποχώρησης!

Λίγο πριν πραγματοποιηθούν οι διπλοί ημιτελικοί στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας, άνοιξε η συζήτηση για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό της διοργάνωσης.

Με βάση την αγωνιστική «εικόνα» των ομάδων που αποτελούν τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης (ΠΑΟΚ - Πανόραμα και Αναγέννηση Άρτας - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών) φαβορί για την πρόκριση στον τελικό είναι ο ΠΑΟΚ και η Αναγέννηση Άρτας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ΟΧΕ εξετάζει τον ορισμό του τελικού στις 23/2 στην Άρτα!

Μία σκέψη φυσικά που είναι εις βάρος του Δικεφάλου του Βορρά, που αποδεδειγμένα τη φετινή σεζόν αποτελεί την καλύτερη ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται και από την αήττητη πορεία της, ενώ εγκυμονεί και πολλούς κινδύνους.

Ο ΠΑΟΚ δε θα επιτρέψει να επαναληφθούν Final-4 του παρελθόντος, όπως αυτά που γίνονταν στη Γλυφάδα τα προηγούμενα χρόνια, στην έδρα του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, υπάρχει η πάντα «δοκιμασμένη» λύση της Λευκόβρυσης Κοζάνης που και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει Final-4 στο χάντμπολ ανδρών και γυναικών και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς των εξαιρετικών εγκαταστάσεων που υπάρχουν, όσο και από πλευράς φιλοξενίας προς τους συλλόγους και τους αθλητές τους.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ευελπιστούν πώς θα πρυτανεύσει η λογική και η ΟΧΕ δε θα προχωρήσει σε έναν ορισμό έδρας για τον τελικό που θα αποτελεί «σκάνδαλο», σε διαφορετική περίπτωση εξετάζεται ακόμη και η σκέψη της αποχώρησης από το θεσμό!

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την έδρα που θα επιλεχθεί για τη διεξαγωγή του τελικού, αλλά αυτό που θα πρέπει να διασφαλιστεί είναι η ισονομία προς όλες τις ομάδες!

Άλλωστε, σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας αποφασιστεί η διεξαγωγή του τελικού, το μόνο σίγουρο είναι πώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δώσει και πάλι δυναμικό παρών!

Διαβάστε ακόμη...