Κινητικότητα στην Ιταλία για Ελ Καντουρί

Από sdna.gr:Μπορεί το συμβόλαιο του Ομάρ Ελ Καντουρί με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, στην Ιταλία υπάρχει κινητικότητα για τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή, με την Πάρμα να μπαίνει στο «κόλπο».
Πηγή: sdna.gr
Κινητικότητα στην Ιταλία για Ελ Καντουρί

Ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Πάρμα για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία».

Το τελευταίο διάστημα, το όνομα του 28χρονου μεσοεπιθετικού φιλοξενείται αρκετά συχνά σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια από την γειτονική χώρα, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός πως γνωρίζει καλά το ιταλικό πρωτάθλημα λόγω της προϋπηρεσίας του εκεί...

Με αφορμή τα πρόσφατα σενάρια για την Πάρμα και την συνάντηση που είχε ο ατζέντης του, Ντιέγκο Ταβάνο, με τους ανθρώπους των «Παρμέτζι», φαίνεται πως πίσω από την υπόθεση, υπάρχει καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές ιταλικές ομάδες έχουν προσεγγίσει τον εκπρόσωπό του για διερευνητικές επαφές, με τελευταία την Πάρμα προκειμένου να εξετάσουν τα περιθώρια που υπάρχουν για την παραχώρησή του δεδομένου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021.

Στην παρούσα φάση, φαίνεται πως η ιταλική ομάδα δύσκολα μπορεί να του εξασφαλίσει το συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ αλλά όσο η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ανατροπή των δεδομένων.

Βεβαίως η τελική απόφαση σε οποιαδήποτε κίνηση ανήκει στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...