Ουδέν σχόλιον Σάντο για Μπονατίνι

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Λέο Μπονατίνι με μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς, αλλά ο προπονητής του στη Γουλβς, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν έκανε κανένα σχόλιο για το θέμα.
Πηγή: inpaok.com
Ουδέν σχόλιον Σάντο για Μπονατίνι

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «Λύκων» δήλωσε έκπληκτος από τα σενάρια που θέλουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αποχωρεί από την ομάδα μαζί με τον Κόνορ Κόαντι, για τον οποίο λέγεται πως ενδιαφέρεται η Άρσεναλ.

«Είμαι έκπληκτος με όλα αυτά τα πράγματα, οπότε δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο», αρκέστηκε να πει ο Νούνο Σάντο, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Μάντσεστερ Σίτι χθες (14/1) το βράδυ με 3-0.

Εν τω μεταξύ, στην εφημερίδα «Express and Star» ο ρεπόρτερ της Γουλβς, Τζο Εντουάρντς, σχολιάζοντας την υπόθεση Μπονατίνι σημείωσε: «Η Γουλβς θα επιτρέψει στον Μπονατίνι να αποχωρήσει από την ομάδα, μόλις γνωρίζει ότι μπορεί να πάρει έναν άλλον επιθετικό. Έχει παρατήσει την περίπτωση του δανεισμού του Τάμι Άμπραχαμ, λόγω της απροθυμίας του ποδοσφαιριστή και της έλλειψης διαβεβαιώσεων από τη FIFA ότι μπορεί να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα μέσα στην ίδια σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...