"Κάναμε μία καλή αρχή"

Από volleyleague.gr: Διαβάστε τα όσα δήλωσαν οι προπονητές του ΠΑΟΚ και το Παναθηναϊκού, καθώς και παίκτες των γηπεδούχων μετά την αναμέτρηση της Κυψέλης ...
Πηγή: volleyleague.gr
"Κάναμε μία καλή αρχή"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Νίκησε δίκαια. Δε μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε το σερβίς του νέου διαγωνίου του ΠΑΟΚ αλλά και τις επιθέσεις. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του και τη μεγάλη συμπαράσταση προς την οικογένεια μου αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: «Ο ΠΑΟΚ δε μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Πιεστήκαμε και ο αντίπαλος μας φάνηκε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε. Ο διαγώνιος και ο ακραίος που πήραν τους ανεβάζουν επίπεδο. Συνεχίζουμε την δουλειά μας για να βελτιωθούμε. Δεν θέλω να δηλώσω κάτι εκτός του αγώνα».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Στα δύο πρώτα σετ και μέχρι τον 20ο πόντο ήμασταν μαζί με τον ΠΑΟΚ. Από εκείνο το σημείο όμως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, όπως επίσης και στο τρίτο σετ και νίκησε δίκαια. Ο νέος διαγώνιος του ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά και έπαιξε ρόλο το ροτέισον και πήγαινε στο σερβίς μετά τον 20ο πόντο. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ και να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον. Το καταφέραμε στον πρώτο γύρο και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε στον δεύτερο. Η βαθμολογική μας θέση δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία».

Για τον Δημήτρη και Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο: «Ο Δημήτρης και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είναι δύο άνθρωποι με τόση δύναμη, όπως και όλη η οικογένεια και δεν τους επηρέασε στο παιχνίδι, αλλά στη καθημερινότητά τους. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για κάθε οικογένεια».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Ψάρρας είπε: «Κάναμε μία καλή αρχή. Εχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Δεν κοιτάω τα νέα πρόσωπα αλλά την εμφάνιση όλης της ομάδας. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Δημήτρη και στον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και τα συγχαρητήρια μου διότι σε τόσο δύσκολες ώρες έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...