"Μάλλον επιστρέφω στον ΠΑΟΚ"

Από sdna.gr: Ο Πέδρο Ενρίκε μίλησε σε μέσο του Καζακστάν, αποχαιρετώντας στην ουσία την Αστάνα, στην οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός. «Μάλλον επιστρέφω στον ΠΑΟΚ» η ατάκα του Βραζιλιάνου.
Πηγή: sdna.gr
"Μάλλον επιστρέφω στον ΠΑΟΚ"

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε για το μέλλον του, μιλώντας σε μέσο από το Καζακστάν. Όντας λακωνικός αλλά σχετικά ξεκάθαρος, ο Πέδρο Ενρίκε επισήμανε πως επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

«Νομίζω ότι θα επιστρέψω πίσω στον ΠΑΟΚ. Τώρα ξεκουράζομαι και περιμένω την εξέλιξη των πραγμάτων αλλά και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ήταν ωραία η εμπειρία μου στην Αστάνα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στην ομάδα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε προ ημερών ο Γιώργος Σαββίδης, καλωσορίζοντας τον Βραζιλιάνο πίσω στην Τούμπα. Και όλα αυτά την ώρα που υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του Ουάρντα, ο οποίος βρίσκεται εκ νέου στα υπόψιν του Ατρόμητου με φόντο την επιστροφή ενός ακόμη δανεικού ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο και συγκεκριμένα του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο δανεισμός του Πέδρο Ενρίκε στην Αστάνα κρίθηκε πετυχημένος, αν αναλογιστεί κανείς πως ψηφίστηκε από τον κόσμο της ομάδας ως η κορυφαία μεταγραφική κίνηση για το 2018.

Διαβάστε ακόμη...