Ντέρμπι με ντεμπούτο Ψάρρα

Από inpaok.com: Η ώρα της επανέναρξης της Volley League έφτασε και ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ θα δώσει την πρώτη του απαιτητική αναμέτρηση για το 2019, καθώς θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα (14/1) από τον τρίτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό στις 17:30 για τη δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος και την πρώτη του δεύτερου γύρου.
Πηγή: inpaok.com
Ντέρμπι με ντεμπούτο Ψάρρα

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του νέου τεχνικού των «ασπρόμαυρων», Σάκη Ψάρρα, μετά την απομάκρυνση του Σέρτζιου Στάνκου που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Επίσης, την πρώτη τους συμμετοχή με τη φανέλα του Δικεφάλου αναμένεται να καταγράψουν και οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός ακραίος, Γκάρετ Μουαγκουτούτια, αλλά και ο Ολλανδός διαγώνιος, Νιλς Κλάπβαϊκ, όπου ήρθαν να αντικαταστήσουν τους Χαβιέρ Χιμένεθ και Ιβάν Μάρκεζ αντίστοιχα που αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν.

Μάλιστα, το «τριφύλλι» δεν μετράει μέχρι στιγμής μεταγραφικές προσθαφαιρέσεις στον έμψυχο δυναμικό του με το σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να είναι έτοιμο να... εκδικηθεί για την ήττα με 3-0 σετ που είχε γνωρίσει στο κλειστό της Πυλαίας στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ακόμα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο βασικός πασαδόρος του Δικεφάλου, Ντίμα Φιλίποφ, δεν θα μπορέσει να δώσει τις αγωνιστικές του υπηρεσίας, αφού ο Έλληνας αθλητής υπέστη μια θλάση την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι θα επιστρατευτεί ο Θάνος Τερζής για να καλύψει αυτή τη θέση.

Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά το ματς των Κυπελλούχων Ελλάδας κόντρα στους «πράσινους» μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, αλλά και από το INPAOK.

Διαβάστε ακόμη...