Προβάδισμα για Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Στην... τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της αντικατάστασης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, με τον Λέο Μπονατίνι να έχει μπει για τα καλά σε βασικό πλάνο για τους Θεσσαλονικείς.
Πηγή: sdna.gr
Προβάδισμα για Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ

Η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς για την Σ.Αραβία οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην άμεση αντικατάστασή του, με το όνομα του 24χρονου Βραζιλιάνου Λεονάρντο Μπονατίνι να πέφτει στο τραπέζι από την πρώτη στιγμή όντας μιας άκρως ενδιαφέρουσα προοπτική για τους «ασπρόμαυρους», όπως είχατε διαβάσει μέσα από την αποκάλυψη του SDNA.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, γνωρίζει πολύ καλά τον Λεονάρντο Μπονατίνι από την κοινή τους θητεία στην Εστορίλ, με τον 24χρονο βραζιλιάνο να κερδίζει -όπως όλα δείχνουν- έδαφος τις τελευταίες ημέρες έναντι των άλλων υποψήφιων επιθετικών που τέθηκαν στο... τραπέζι του Δικεφάλου.

Μάλιστα, ο Μάριο Μπράνκο πραγματοποίησε πρόσφατα ταξίδι στην Αγγλία προκειμένου να πραγματοποιήσει δια ζώσης επαφές για την εν λόγω περίπτωση, με τον Μπονατίνι στην παρούσα φάση να είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Την ίδια ώρα, το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου και την Μαρία Γκοντσαρόβα, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενημερώνεται για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα των "ασπρόμαυρων".

Παράλληλα όμως, ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου ενημερώθηκε και για την περίπτωση του Λεονάρντο Μπονατίνι ενώ από τον ΠΑΟΚ είχαν υπογραμμίσει τις προηγούμενες ημέρες πως σήμερα θα είναι η καθοριστική ημέρα για την περίπτωση του επιθετικού, όπου αναμένονται τελικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...