Αλλαγή δεδομένων για την απόκτηση χαφ

Από sfina.gr: Η νίκη στην Τρίπολη δίνει πολύ σημαντική "ανάσα" ηρεμίας στον ΠΑΟΚ, που μπορεί να διαχειριστεί πλέον διαφορετικά την μεταγραφική περίοδο από εδώ και πέρα.
Πηγή: sfina.gr
Αλλαγή δεδομένων για την απόκτηση χαφ

Οι συζητήσεις "φούντωσαν" για την απόκτηση φορ μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα για τον Δικέφαλο βρίσκεται στην μεσαία γραμμή, ειδικά με τον τραυματισμό του Χοσέ Κάνιας, ενώ "λαβωμένος" έφυγε από την Τρίπολη και ο Εβγέν Σάκχοφ, την ίδια στιγμή που χάνει όλη την σεζόν ο Πόντους Βέρνμπλουμ!

Ο Μάριο Μπράνκο στην συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη το βράδυ της Παρασκεύης, παρέθεσε όλα τα ποσά τόσο για τους φορ, οσο και για τους χαφ που έχει στην λίστα του. Πάρθηκε η απόφαση για να αποκτηθεί ένας πιο ποιοτικός παίκτης για τον άξονα από τον Γιόζιπ Μίσιτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Για αυτό και οι συζητήσεις με την πορτογαλική ομάδα μπήκαν στον... πάγο, προς το παρόν, με τον Μπράνκο να "ενεργοποιεί" άλλες περιπτώσεις παικτών που έχει στην λίστα του. Όλα δείχνουν πως σύντομα θα "κλείσει" και το θέμα της απόκτησης του παίκτη στην μεσαία γραμμή.

Φήμες από την Αθήνα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ανδρέα Σάμαρη, αλλά από την πλευρά της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ διαψεύδονται.

Διαβάστε ακόμη...