Γκολάρες στο ίδιο λεπτό! (vids)

Από inpaok.com: Γύρισε με σκοπό στη δεύτερή του θητεία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει τίτλους και διακρίσεις, κάτι που δεν κατάφερε στα πρώτα του χρόνια που αγωνίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: inpaok.com
Γκολάρες στο ίδιο λεπτό! (vids)

Το καλοκαίρι του 2017 γυρίζει στη Θεσσαλονίκη και στην ομάδα που τον ανέδειξε ως αρχηγός πλέον, έχοντας κατακτήσει τόσο ένα Κύπελλο όσο και ένα Super Cup Γερμανίας με τη Βόλφσμπουργκ, αλλά και το Euro του 2016 με την Εθνική Πορτογαλίας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο λόγος γίνεται για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος με φανταστική εκτέλεση φάουλ πέτυχε την Κυριακή (13/1) το πρώτο γκολ του Δικεφάλου στην πολύτιμη νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, συνεχίζοντας ακάθεκτος την πορεία του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο 32χρονος Πορτογάλος σκόραρε με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο χρονικό σημείο και στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, δηλαδή στο 65ο λεπτό, χαρίζοντας στην μία περίπτωση τον τίτλο στους «ασπρόμαυρους» και στην άλλη βάζοντας ένα από τα πιο κρίσιμα τέρματα της χρονιάς.

Θυμηθείτε στα παρακάτω video τις αριστουργηματικές εκτελέσεις φάουλ του πολύπειρου κάπτεν του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...