“Παίζει” ανταλλαγή Ουάρντα-Κουλούρη;

Από sfina.gr: Η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς οδηγεί σε επιτακτική ανάγκη απόκτησης σέντερ φορ από πλευράς ΠΑΟΚ, η σύσκεψη που έγινε με επικεφαλής τον Ιβάν Σαββίδη έφερε αποτέλεσμα, αφού εντοπίσθηκαν οι στόχοι, αλλά η χτεσινή εξέλιξη με τον Ουάρντα μπορεί να οδηγήσει σε άλλες σκέψεις...
Πηγή: sfina.gr
“Παίζει” ανταλλαγή Ουάρντα-Κουλούρη;

Ο Αιγύπτιος πήγε στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, έβγαλε τη φανέλα του και τη χάρισε σε έναν οπαδό και εκεί είπε "Εγώ τελείωσα, φεύγω...¨ στους εκδρομείς από το Πατριαρχείο Γιαννιτσών, που βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο της κερκίδας του γηπέδου της Τρίπολης και ήταν μεταξύ των 1.500 ΠΑΟΚτσήδων που αποθέωσαν την ομάδα στο φινάλε.

Υπάρχει το ενδιαφέρον του Ατρομήτου και ειδικά του προπονητή του κ. Κάναντι να πάρει πίσω τον Ουάρντα, κάτι που δεν αποκλείει ο ΠΑΟΚ, αφού φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι δεν τον υπολογίζει ο Λουτσέσκου και έτσι είναι πλέον πολύ πιθανό να "γεννηθεί" η σκέψη ανταλλαγής Ουάρντα-Κουλούρη.

Να πάει ο Ουάρντα στον Ατρόμητο και να επιστρέψει ο Κουλούρης στον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν απέκλεισε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, μιλώντας στη SFINA.GR, λέγοντας όμως: "Δεν είχα όχληση από τον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι τιμούν την υπογραφή τους, κάτι που πιστεύω ότι θα ισχύσει και στην περίπτωση Κουλούρη, άρα θα μείνει σε εμάς μέχρι το καλοκαίρι. Οι πιθανότητες να φύγει είναι... 5%"!

Τα υπόλοιπα από το πρωί...

Διαβάστε ακόμη...