Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, δεν το πήρατε χαμπάρι, είμαστε πρωταθλητές…

Από sfina.gr:Το κλασικό σύνθημα του 1985, την χρονιά του τελευταίου πρωταθλήματος, ακούγεται όλο και πιο έντονα ως ψίθυρος στα αυτιά των ΠΑΟΚτσήδων και σύντομα θα γίνει η φωνή της κερκίδας ως ρετρό ανάμνηση της δεκαετίας του '80.
Πηγή: sfina.gr
Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, δεν το πήρατε χαμπάρι, είμαστε πρωταθλητές…

«Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, δεν το πήρατε χαμπάρι, είμαστε πρωταθλητές». Εκείνη την Άνοιξη του μακρινού 1985 είχε γίνει το σύνθημα των ελληνικών γηπέδων για τον επίδοξο πρωταθλητή.

Ο ΠΑΟΚ πλησιάζει κάθε Σαββατοκύριακο, που περνάει, όλο και πιο κοντά στην επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Πέρασε, σχεδόν, μισή ζωή...

Αφού κέρδισε και μέσα στην Τρίπολη τον... κακό του δαίμονα Αστέρα, φαίνεται, ότι δεν θα το χάσει αυτό το πρωτάθλημα ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα.

Το σημάδι ξεδιάλυνε. Το παρελθόν δεν επαναλαμβάνεται... Πριν από τέσσερα χρόνια, στις 10 Ιανουαρίου του 2015 στην Τρίπολη, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, τότε, προδομένη από τα εσωτερικά της προβλήματα, οδηγήθηκε ως πρόβατο επί σφαγή στην Τρίπολη και με πρωτομάστορα τον Καλογερόπουλο ηττήθηκε με 3-0 και έπεσε από την πρώτη θέση, δίνοντας την στον Ολυμπιακό, που καραδοκούσε.

Σήμερα το σκορ στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ήταν αντίστροφο. Ο ΠΑΟΚ... κέρδισε και το διαιτητικό τρίο, το οποίο παραλίγο να αλλοιώσει το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο, με τις λάθος υποδείξεις της Κουρομπύλια και του Κωνσταντόπουλου.

Μένουν ακόμα 15 αγώνες. Είναι πάρα πολλοί, αλλά ακόμα και στον Ολυμπιακό θα αρχίσουν σιγά, σιγά να το παίρνουν απόφαση. Στην Τούμπα, στις 10 Φεβρουαρίου, πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα αποφύγει αυτή την φορά να πιει το πικρό ποτήρι με μία ήττα, που θα εκτοξεύσει την διαφορά σε διψήφιο νούμερο και άντε γεια...

Διαβάστε ακόμη...