“Φουλάρει” για Μπονατίνι ο ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr: Ο Λέο Μπονατίνι όπως όλα δείχνουν είναι αυτός που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην «γραμμή κρούσης» του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
“Φουλάρει” για Μπονατίνι ο ΠΑΟΚ!

Μετά από πολύωρη συζήτηση ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Μάριο Μπράνκο, υπήρξε ταύτιση απόψεων για τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό των Γουλβς που κέρδισε την άτυπη κόντρα με τον έτερο στόχο του ΠΑΟΚ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τον Μάρκους Μπεργκ.

Σαββίδης και Μπράνκο συμφώνησαν να ακολουθήσουν την ίδια λογική στις μεταγραφές, με εξαίρεση αυτή την μεταγραφή του Εβγέν Χατσερίδη, αφού ο Μπονατίνι είναι ποδοσφαιριστής που εκτός των δεδομένων ικανοτήτων έχει και μεταπωλητική αξία, εφόσον αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Ο 25χρονος επιθετικός είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Μάριο Μπράνκο, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ως αθλητικός διευθυντής της Εστορίλ τον έφερε στην Ευρώπη, αρχικά ως δανεικό και στην συνέχεια με κανονική μεταγραφή.

Ο Μπονατίνι ήταν στην λίστα του Μπράνκο, εδώ και αρκετό καιρό και με την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς, ήρθε απευθείας στο μυαλό του η περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Σημαντικό γεγονός είναι ότι δεν αγωνίζεται φέτος στους Γουλβς, ωστόσο προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην άκρως ανταγωνιστική Τσάμπιονσιπ πέρσι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία υπήρξε θέμα με τον προπονητή της ομάδας, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Λέο Μπονατίνι ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα υπάρχει και «ανοιχτή» οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...